Om GOSH COPENHAGEN

GOSH COPENHAGEN er en ung og innovativ dansk virksomhed, der bl.a. producerer dufte, makeup- og kropsplejeprodukter. GOSH COPENHAGEN blev grundlagt i 1945 som en medicinalvirksomhed, men produktionen blev hurtigt udvidet til kosmetikindustrien. Produkterne fra GOSH COPENHAGEN sælges i dag i mere end 80 lande i hele verden..

Vi har valgt, at al produktudvikling, produktion og distribution skal foregå fra vores hovedkontor i Danmark. På denne måde sikrer vi, at alle produkter under mærket GOSH COPENHAGEN afspejler vores identitet og værdier. 

GOSH COPENHAGEN tilbyder et bredt udvalg af produkter i forskellige kategorier: makeup, dufte, hårpleje, hudpleje, kropspleje og lægemidler. Vi udvikler også produkter til individuelle mærker såsom Pudderdåserne, INK by Dennis Knudsen, Isabell Kristensen og Caroline Fleming.

Vores brede produktsortiment gør det muligt for forbrugerne at finde præcis det produkt, der matcher deres individuelle stil og ønsker. Dagens skønhedstrends er under konstant forandring, og innovation danner grundstenen i GOSH COPENHAGEN. Vi er hurtige til at tage nye ideer, forbrugerønsker og tidens trends til os og overføre alle disse aspekter til nye, spændende produkter.

Alle produkter fra GOSH COPENHAGEN fremstilles ved hjælp af den seneste teknologi og viden. Takket være et tæt samarbejde med råvareleverandørerne sikrer vi, at kun de bedste kvalitetsprodukter videregives til vores forbrugere. 

Vores mål er at tilbyde vores kunder trendy produkter af høj kvalitet til fornuftige priser. Vores vision er at være et af de førende mærker på det semiselektive marked.

Make your impression…! 

Mission

GOSH COPENHAGEN er en fremsynet virksomhed, der er forpligtet til at viderebringe fremtidens skønhedsprodukter til vores forbrugere.

Uden at gå på kompromis med kvalitet eller skønhed, er GOSH COPENHAGEN dedikeret til at give vores forbrugere det bedste fra skønhedsverdenen.

Kvalitet, kreativitet og fornuftige priser går hånd i hånd hos GOSH COPENHAGEN, der kendetegnes ved at appellere bredt. Hos GOSH COPENHAGEN holder vi øje med alle de seneste trends for at imødekomme forbrugernes skiftende behov.

Vores mission er at udvikle og skabe topkvalitetsprodukter og varemærker, der konstant videreudvikles, med henblik på at opfylde behovene hos vores forbrugere. Vi arbejder tæt sammen med internationale distributører og de mest prestigefyldte butikker i hele verden.

For at opretholde denne mission, har vi tre kerneværdier:

• Kreativitet og innovation

• Kvalitetsprodukter

• Stærke brands og produktudvikling

Hos GOSH COPENHAGEN er vi inspireret af livet, den dynamiske natur og modetrends.

Vi holder os opdateret om alle de seneste trends, og vi tilpasser vores produkter, så de passer til vores forbrugere.

Det er vores mål, at produkterne fra GOSH COPENHAGEN skal være det foretrukne valg. Derved kan vi fortsat invitere kunderne til at dele vores passion.

Historien bag mærket

Det startede faktisk ikke med skønhed. Da virksomheden bag GOSH COPENHAGEN blev grundlagt i 1945 af Einer Tjellesen, var fokus på forretningsmuligheder inden for farmaceutiske virksomheder i sundhedssektoren. I dag er Bo Tjellesen, søn af grundlæggeren Einer Tjellesen, direktør for GOSH COPENHAGEN.

I 1950'erne blev produktionen udvidet med skønhedsprodukter, og Tjellesens virksomhed voksede til et agentur med en række internationale mærker, inden beslutningen om at fokusere på egne mærker blev taget.

Det første produkt fra GOSH COPENHAGEN blev introduceret i 1979, hvilket viste sig at være et rigtig godt strategisk træk.

På blot få år blev virksomheden forvandlet fra et agentur til en produktionsvirksomhed, der udelukkende koncentrerede sig om sit eget mærke.

I midten af 1980'erne blev de første produkter fra GOSH COPENHAGEN eksporteret, og i starten af 1990'erne var mærket et stort, verdensomspændende produkt.

I dag overstiger eksporten af produkter fra GOSH COPENHAGEN langt virksomhedens salg på hjemmemarkedet, og fremtiden ser meget lys ud for GOSH COPENHAGEN.

Code of Conduct

Hvis du er interesseret i at vide mere om GOSH COPENHAGEN, kan du læse vores adfærdskodeks her.

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

ANNULLER