Levering indenfor 1-3 hverdage
Mulighed for Fri Fragt og Retur
Få 10% rabat ved køb over 499 DKK

Pudderdåserne Niacinamid 50 ml

Lagerstatus: På lager

195,00 KR
Beskrivelse
Pudderdåsernes hudplejeserie består af AHA-Serum, Anti-Age ansigtscreme, T-Zone Peeling, Alt i En Creme, Alt i En Makeupfjerner, Alt i En Salve, Alt i En Beskyttelse, Ansigtsolie og nu udvides serien med endnu et musthave-produkt - NIACINAMID 10%.
Niacinamid er B3-Vitamin, der effektivt sørger for at forbedre hudens elasticitet og reducerer synligheden af pigmenteringer, rynker og fine linjer samtidigt med, at det udjævner hudens tone, så synligheden af ar og rødme mindskes.
Ud over den høje koncentration af Niacinamid er der tilsat 1% MINIPORYL™. MINIPORYL™ er et rødkløverblomstekstrakt titreret i Biochanin A. Det reducerer mængden af overskydende talg i hudoverfladen, reducerer udseendet af forstørrede porer og reducerer antallet og størrelsen af iøjnefaldende porer.
NIACINAMID 10% er en let serum til alle hudtyper. Brug NIACINAMID 10% 1-2 gange om dagen og se effekt efter 2-4 uger. Brug gerne NIACINAMID 10% oven på Pudderdåsernes AHA SERUM eller T-ZONE PEELING. Brug anden creme eller serum ovenpå efter ønske.


Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

CANCEL

GOSH Club – mange tak for din tilmelding

Mange tak for din tilmelding. Vi ser frem til at dele vores seneste skønhedsnyheder med dig. Du kan se frem til masser af underholdning og aktiviteter på vores hjemmeside. Som medlem kan du bl.a. stille spørgsmål, kommentere indholdet og rate vores produkter

Husk at du kan udfylde resten af dine oplysninger på din konto

inline-success