GOSH Lumi Drops 15 ml - 002 Vanilla

Lagerstatus: På lager

109,95 KR
Beskrivelse

LUMIDROPS er en flydende highlighter, der fremhæver alle dine smukkeste træk. LUMIDROPS giver huden en sund, strålende glød - som om den kommer indefra. Med tre forskellige nuancer, der matcher alle hudtoner, vil den tilføre ethvert look liv og fremhæve alle dine smukkeste træk. Indeholder lysreflekterende pigmenter, som får ansigtet til at lyse op og giver huden en naturlig frisk teint. LUMIDROPS er et produkt, som kan bruges på flere forskellige måder. Bland et par dråber i din foundation, dagcreme eller bodylotion. Eller brug et par dråber, når du lige har brug for et ekstra strejf af friskhed og naturlig glød. Den kan bruges på en ren fugtmættet hud eller lægges ovenpå enhver makeup. LUMIDROPS er også perfekt til strobing. Brug nogle få dråber dér, hvor solen naturligt ville ramme huden: på næseryg, hagespids, i midten af panden, på brynbenet og på kindbenene.

.
How to use it

LUMIDROPS er også perfekt til strobing. Brug nogle få dråber dér, hvor solen naturligt ville ramme huden: på næseryg, hagespids, i midten af panden, på brynbenet og på kindbenene.


Påfør LIP OIL over LUMIDROPS, For ekstra "wet look" effekt.

Måske dette er noget for dig?

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

ANNULLER