GOSH Primer Plus + 30 ml - 006 Filler

Lagerstatus: På lager

159,95 KR
Beskrivelse
PRIMER PLUS + PORE AND WRINKLE MINIMIZER har alt i én primer. Vores nye 006 Filler lever op til navnet ved at give den perfekte, ensartede base til din makeup samtidig med, at den tilfører huden aktive ingredienser, som giver en glattere hud på længere sigt – med mindre porer og færre linjer.
Takket være de to aktive ingrendienser Miniporyl og Matrixyl kan PRIMER PLUS+ PORE AND WRINKLE MINIMIZER mere end en almindelig primer.

Miniporyl er et plantebaseretaktiv, som mindsker porestørrelsen i huden. Takket være indholdet af Biochanin A kan Miniporyl også effektivt hjælpe til at reducere produktionen af sebum (den olie, som gør huden fedtet). Matrixyl Morphomics by Sederma er et aktivt stof, som modvirker alderstegn og rynker. Studier viser, at Matrixyl synligt reducerer rynker og fine linjer efter kun 6 uger.

PRIMER PLUS + PORE AND WRINKLE MINIMIZER er det nyest skud på stammen i vores PRIMER PLUS+ serie. Det er en ikke-farvet primer, som efterlader huden glat, mat og ensartet. Primeren kan også bruges uden makeup og er særligt velegnet til fedtet hud.
How to use it
HOW TO USE
Use as a primer before applying makeup or use alone on top of moisturiser. Can be used on top of makeup for quick
touch ups, but apply carefully.

Måske dette er noget for dig?

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

ANNULLER