GOSH Liquid Matte Lips - 003 Nougat Fudge

Lagerstatus: På lager

109,95 KR
Farve
Beskrivelse
LIQUID MATTE LIPS giver et perfekt, mat look kombineret med intens farveintensitet. De otte nye, matte farver indeholder LIPerfection, der ikke kun tilfører fugt til læberne, men som også øger mikrocirkulationen. Kombineret med nærende ekstrakt fra mælkebøtte forbedre blot ved én gangs brug blodtilførslen i kapillærerne øjeblikkeligt, hvilket øger læbernes volumen.

LIQUID MATTE LIPS indeholder et ekstrakt, der kommer fra mælkebøttens blade. Mælkebøtten er rig på karotinoider, vitaminer og mineraler, flavonoider og steroler. Bladene indeholder mere A-vitamin end en gulerod og er desuden rige på B-, C- og D-vitamin. Det er dokumenteret til at være antiinflammatorisk, have antioxidanteffekt og virke lindrende på huden.

LIPerfection (Ecocert-certificeret) er baseret på sennepsspirer, der øjeblikkeligt gør læberne mere fyldige og tilfører dem fugt, reducerer fine linjer og giver dem et fyldigere og fastere look.
.

Måske dette er noget for dig?

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

ANNULLER