Kan du lide det vi laver? Når du handler igennem Dåseshoppen.dk giver du et bidrag til Helene og Katjas store arbejde.

Pudderdåserne Alt i et kosttilskud

Lagerstatus: På lager

299,00 KR
Beskrivelse
ALT I ET KOSTTILSKUD er hudpleje på tabletform. Pudderdåsernes kosttilskud er hverken en vitaminpille eller en erstatning for din sædvanlige hudpleje.
ALT I ET KOSTTILSKUD indeholder ingredienser, der virker indefra på hud, hår og negle.
Pudderdåserne har udvalgt og samlet de bedste ingredienser til både hud, hår og negle, så du kan nøjes med at tage ét kosttilskud, der bidrager til at styrke både hud, hår og negle.

• Kollagen bidrager til at huden er mere fyldig og spændstig og til at forbedre hudens elasticitet og mindske synligheden af rynker - både på ansigt og krop.
• Hyaluronsyre bidrager til at forbedre hudens elasticitet, mindske synligheden af rynker, og den holder på fugten i huden.

ALT I ET KOSTTILSKUD er et supplement til den almindelige hudpleje - ikke en erstatning. Ingredienser som disse virker indefra på en anden måde, end de kan gøre udefra. Omvendt kan et kosttilskud ikke gøre det samme for huden som for eksempel en syrepeeling eller en creme med A-vitamin. Kosttilskud og cremer skal supplere hinanden i hudpleje. ALT I ET KOSTTILSKUD er ikke vegansk eller egnet til børn.

HVEM ER ALT I ET KOSTTILSKUD TIL & DOSERING?

ALT I ET KOSTTILSKUD er til alle, der gerne vil gøre noget ekstra for deres hud, hår og negle. Særligt dem, der oplever tør hud, rynker, tørre og skøre negle samt porøst hår. For at opnå optimal effekt af ALT I ET KOSTILSKUD tages tre tabletter om dagen. Om de tages på én gang eller opdelt i løbet af dagen er underordnet - gør hvad der passer dig bedst.

ØVRIGE INGREDIENSER:
• Riboflavin & Niacin bidrager til at vedligeholde en normal hud.
• Vitamin C bidrager til et normal hår.
• Zink, Biotin & Selen bidrager til at vedligeholde et normalt hår og negle.
• Kobber bidrager til en normal pigmentering af huden.
• L-Metheonine styrker neglene og hjælper med at forebygge hårtab.
• L-Cysteine forebygger hårtab og øger diameteren af hårsække.

Måske dette er noget for dig?

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

ANNULLER