Kan du lide det vi laver? Når du handler igennem Dåseshoppen.dk giver du et bidrag til Helene og Katjas store arbejde.

Pudderdåserne Alt i en creme 30 ml - 001

Lagerstatus: På lager

65,00 KR
Beskrivelse
Alt i en Creme er den ultimative creme til ansigt og krop. Cremen indeholder sheasmør, niacinamid og SyriCalm, som sørger for masser af fugt, god pleje og beskyttelse, samtidig med at den er ideel til tør og irriteret hud, du kan endda opleve lindring, hvis du har eksem.
Cremen kan med fordel bruges af hele familien både morgen, middag og aften, og den kan fint bruges overalt både i ansigtet, omkring øjnene og på kroppen.
Den kan sagtens stå alene som ansigtscreme, fordi blandingen af aktive ingredienser er utrolig effektiv mod aldring, tab af fugt, inflammation og rødme, samtidig med at huden efterlades velplejet og beroliget.
Alt i en Creme er 100 % fri for parfume..
Ingredients
Aqua.Ethylhexyl Stearate.Glycerin.Butyrospermum Parkii Butter.Cyclopentasiloxane.Caprylic/Capric Triglyceride.Cetyl Alcohol.Glyceryl Stearate.
Niacinamide.Ethylhexylglycerin.Phragmites Communis Extract.Poria Cocos Extract.Dimethicone.PEG-75 Stearate.Ceteth-20.Steareth-20.Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer.Xanthan Gum.Phenoxyethanol.Benzoic Acid.Dehydroacetic Acid.

Måske dette er noget for dig?

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

ANNULLER