Kan du lide det vi laver? Når du handler igennem Dåseshoppen.dk giver du et bidrag til Helene og Katjas store arbejde.

Pudderdåserne T-Zone Peeling 50 ml - N

Lagerstatus: På lager

199,00 KR
Beskrivelse
T-Zone Peeling med 2 % salicylsyre er en mild vandbaseret eksfoliering, der trods navnet IKKE skal vaskes af, men skal blive på huden og virke. Den eksfolierer effektivt hudens overflade, renser porerne i dybden og forbedrer hudens cellefornyelse. Både hudens udseende og funktion bliver forbedret markant, især hvis du lider af forstørrede porer, urenheder eller akne.
T-Zone Peeling er særligt velegnet til dig med normal til meget fedtet hud, som måske også har urenheder og bumser, men selv sarte hudtyper kan bruge den i hele ansigtet en eller to gange dagligt.
Brug Anti-age Creme eller Alt i en Creme ovenpå T-Zone Peeling efter behov. Hvis din hud er meget fedtet, kan du med fordel nøjes med T-Zone Peeling.
Beskyt dig mod solen, hvis du bruger T-zone Peeling, da huden kan blive mere følsom.
T-Zone Peeling er fri for parfume.

40% af emballagen er fremstillet af Ocean Waste Plastic. Den genbrugte plastik bliver opsamlet fra havene, floder og strande verden over.
Ved køb af dette produkt, svarer det til at fjerne mindst 10 plastikposer fra havet..
Ingredients
Aqua.Ethylhexyl Stearate.Glycerin.Salicylic Acid.Cetearyl Alcohol.Cyclopentasiloxane.Cera Alba.Sorbitan Olivate.Ammonium cryloyldimethyltaurate/VP Copolymer.Niacinamide.Polydextrose.Cetyl Palmitate.Sorbitan Palmitate.Amylopectin.
Dextrin.Dimethicone.Citric Acid.Phenoxyethanol.Benzoic Acid.Dehydroacetic Acid.Ethylhexylglycerin.

Måske dette er noget for dig?

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

ANNULLER