Persondata og cookies politik

Generelt

  • Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger
    • GOSH COPENHAGEN by E. Tjellesen A/S
      Engmosen 1
      3540 Lynge
      Danmark

Køb

  • Hvilke persondata indsamles ◦ Navn, adresse, e-mail og telefonnr.
  • Hvorfor indsamles persondata
    • For at kunne behandle din ordre, herunder afsende dine varer.
    • For at kunne kontakte dig vedr. leveringsstatus og i tilfælde af problemer med leveringen af dine varer.
  • Hvordan behandles dine persondata
    • Dine persondata videregives til vores interne afdelinger for at sikre lagerbeholdning, afsendelse og fakturering. Dine persondata videregives til 3. parter for at kunne færdigekspedere din ordre, herunder anvendelse af IT-systemer og transportvirksomheder.
    • For kunder med en konto beholder vi dine persondata i op til 36 måneder efter dit sidste køb. For kunder uden en konto beholder vi dine persondata i op til 6 måneder efter dit sidste køb.
  • Beskyttelse af betalingsoplysninger
    • Vi benytter DIBS Payment Services til håndtering af dine online køb, og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Nyhedsbrev

  • Hvilke persondata indsamles
    • Navn, adresse og e-mail.
  • Hvorfor indsamles nævnte data
    • For at kunne sende nyhedsbreve til dig.
  • Hvad er grundlaget for behandlingen
    • I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev giver du særskilt samtykke til den behandling, der kræves for at kunne sende nyhedsbreve.
  • Hvordan behandles dine persondata
    • Dine persondata videregives til 3. part (MailChimp) for at kunne organisere og sende nyhedsbreve.
    • Dine persondata overføres til og opbevares i USA. Det sikres løbende at 3. part er en del af EU-US Privacy shield-ordningen, og behandler data til egne formål i henhold til deres egen privatlivspolitik.
    • Dine persondata opbevares iht. angivelserne i det pågældende samtykke.

Webformularer, chat og emails

  • Hvilke data indsamles
    • Navn, email og telefonnr.
  • Hvorfor indsamles nævnte data
    • For at kunne besvare din henvendelse og have historik, hvis du kontakter os igen.
  • Hvordan behandles nævnte data
    • Dine persondata videregives til 3. part (Zendesk) for at kunne kommunikere direkte med dig via chatfunktion.
    • Persondata i chatfunktionen kan overføres til og opbevares i USA.
    • Det sikres løbende at 3. part er en del af EU-US Privacy shield-ordningen, og behandler data til egne formål i henhold til deres egen privatlivspolitik.
    • Persondata som du oplyser i forbindelse med kontaktformularer eller e-mail videregives ikke til 3. part. De kan dog videregives til vores interne afdelinger, for at kunne give dig den bedst mulige hjælp.
    • Persondata opbevares i op til 6 måneder efter endt korrespondance.

Offentligt tilgængelige platforme

  • Hvilke platforme benyttes
    • Facebook, youtube, pinterest, Instagram og LinkedIn.
  • Hvad benyttes de til
    • De benyttes til at give generel information om vores produkter og kampagner.
    • Direkte markedsføring ved brug af tools fra de forskellige platforme (ikke for enkeltpersoner).

Kundens rettigheder

  • Retten til adgang
    • Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi har registreret om dig. Send en mail til contact@gosh.dk, så sender vi dine persondata via e-mail.
  • Retten til at overføre data
    • Når vi behandler dine persondata elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data til enten dig selv eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, som du har givet os.
  • Retten til at korrigere data
    • Du har ret til at anmode om at få dine persondata rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige data fyldestgørende.
  • Retten til at slette data
    • Du har til enhver tid ret til at få slettet persondata som vi benytter, undtagen i følgende situationer:
      • Du har en uafklaret sag hos kundeservice
      • Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
      • Du har et økonomisk mellemværende, uanset betalingsmåde
      • Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
      • Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine persondata i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne.
    • Ret til at modsætte sig anvendelse baseret på legitime interesser
      • Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine persondata, der er baseret på vores retmæssige interesser. Vi fortsætter ikke med at anvende dine persondata, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.
    • Retten til begrænset anvendelse:
      • Du har ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine persondata hos os under følgende omstændigheder:
      • Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på vores retmæssige interesser, skal vi begrænse al anvendelse af de pågældende persondata, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.
      • Hvis du mener, at dine persondata er ukorrekte, skal vi begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af data kontrolleres.
      • Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine persondata og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine persondata.
      • Hvis vi ikke længere har brug for dine persondata, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

Klagemuligheder

  • Hvis du mener, at vi behandler dine persondata på en ukorrekt måde, kan du kontakte os på contact@gosh.dk
  • Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Spørgsmål

  • Hvis du har spørgsmål til privatlivspolitikken, så er du velkommen til at kontakte os på contact@gosh.dk

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

ANNULLER